Bewuste boeken

Boek kiezen-voor-de-hartkracht
Openingen in het oorspronkelijk kwantumbewustzijn
  De mens op deze planeet staat op een cruciaal punt in haar evolutie. Oorspronkelijke herinneringen springen massaal aan. Diep van binnen weet zij dat een leven waarin alles lijkt te ‘overkomen’ niet klopt. Wil de bewust geworden mens Zelf ontwaken en een autonoom leven leiden van verbinding en samen zijn? Kiezen voor de HartsKracht is een gedrukt boek van 182 bladzijden dat openingsfrequenties bevat om het Aarde-Ambassadeurschap te aanvaarden en zelf te kiezen wie je bent.

 20,00 inclusief btw

Waarnemingen van een buitenaardse bezoeker
  Wat gebeurt er in deze wereld als de Mens de gouden bloem in zich zelf terugvindt en besluit de afleiding te doorzien? Hoe verandert ons huidige bestaan als jij zélf jouw hart van universele levenskracht opent? Wat als wij onze sterrenfamilie een aan-zicht-kaart sturen: wij van de Aarde dansen en zingen, wij leven en voelen: wij bestaan en zijn hier! ‘Op reis met Claudia’ is een gedrukt boek van 156 bladzijden, het bevat kwantum waarnemingen over een werkelijkheid van open buitenaards contact.

 20,00 inclusief btw

Een bundel van ontwakingsmomenten in het Zelf
  Mijn ontwakingsreis door realiteiten, tijdslijnen en dimensies had als doel een antwoord te vinden op de vraag “Wie draait er aan de knoppen van onze werkelijkheid?” Na onderzoek van complotten en spirituele modellen, verschoof mijn aandacht naar binnen: “Wie ben ík werkelijk, als ik alles wat ik niet ben, loslaat en mijzelf durf aan te kijken?” Achter de afleiding is een gedrukt boek van 144 bladzijden met verhalen en frequenties die het kwantum bewustzijn openen en je in je Oorsprong raken.

 20,00 inclusief btw

Golven van bewustzijn

Dagen en nachten achter elkaar schrijven. Miauwende katten tussendoor aaien. Af en toe een kop koffie. Oorspronkelijke frequenties via kosmische ontmoetingen, in samenspraak, belichamen en beseffen. Tikkende vingers op het toetsenbord, het enige geluid. De energie stroomt via mijn handen in de laptop en de woorden lichten op in het scherm. Waarnemen van het transport: van laptop naar uitgever, naar de drukker en op reis met een koerier. Het doosje staat voor mijn deur. Ik pak er een boek uit, sla het open en voel… zitten de frequenties er nog in? Ja! En dan komt het mooiste moment…

Jij houdt het boek in jouw handen, ‘leest’ de informatie en ik voel dat deze is ontvangen. Elke waarneming stapelt en ik weet: dit is niet meer ‘mijn’ boek, dit zijn nu ‘onze’ verhalen, want ze worden gedragen door een ieder die ze waarneemt. Elke golf van bewustzijn stroomt vanuit zich Zelf en al het water komt samen in de zee. Het besef: alle vrije wil wezens werken samen in het transport van de universele levenskracht. Ik voel dankbaarheid en weet weer: “Ja, daarom doe ik dit”.